Grundig rengøring 9
 
 
 
Grundig rengøring 2
 
 
 

Rengøring

 
Gør det I er bedst til, det gør vi
 
I stedet for at bruge jeres medarbejdere, til opgaver som rengøring og vinduspudsning. Så brug dem i stedet for, til det de er bedst til og lad os, om det beskidte arbejde.
 
Hvis I er en virksomhed med mange daglige gæster, betyder en flot rengøring udadtil utroligt meget. Det signalerer, at I går meget op i jeres omgivelser og aldrig går på kompromis. Heller ikke når det gælder rengøringen. 
 
Grundig rengøring er ikke kun vigtig, for at jeres lokaler tager sig godt ud men også meget vigtig for jeres indeklima. Optimer dine ansattes koncentrationsevne og arbejdsglæde, ved at at forbedre jeres indeklima. Dette kan gøres på flere måder men en af de helt centrale, er ved at mindske støvpartikler, ved en grundig daglig rengøring.
 
Vi arbejder når I ikke gør
 
Vi sørger for at der altid er rent til at I møder ind næste dag. Det kan lade sig gøre fordi vi kører rundt og arbejder om natten.
 
Tilpassede løsninger til jer
 
Vi har mange års erfaring, indenfor rengøring. Derfor ved vi også, at der er stor forskel på hvor ofte, en virksomhed behøver at få gjort rent. Nogle har mange daglige gæster og behøver derfor også en daglig rengøring. Andre sidder på små lukkede kontorer, hvor der sjældent kommer besøgende. De vil typisk kun få gjort rent 1 - 2 gange om ugen. Lige meget hvad jeres behov er kan vi sammen skræddersy en løsning der passer jeres behov.
 
Klik på fanen kontakt og skriv eller ring til os allerede i dag, for et uforpligtende tilbud.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Optimér dine ansattes
koncentrationsevne og
arbejdsglæde.."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rengøringsvogn
Nicki Christensen  | perfektrengoring@gmail.com